Nieuwe CooL-groepen

Informatie
inschrijven voor een groep

Bij het inplannen van de intake kies je de groep waar je in wil deelnemen. 

De groep zal alleen starten bij voldoende aanmeldingen. Als er onvoldoende aanmeldingen zijn kan de startdatum of de tijd van de groep gewijzigd worden. Je bent pas definitief aangemeld als je een intake hebt gepland.

Op dit moment staan de volgende groepen gepland:

Geen nieuwe groepen gepland (laatste update 5 juni 2023)

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe groepen. Je bent aangemeld voor de wachtlijst en zal bericht ontvangen zodra er meer bekend is. Het is niet mogelijk om een intake te plannen als er geen groepen gepland staan.

Je kan een intake plannen in Leiden of Leiderdorp, dit is niet afhankelijk van de groep die je kiest. Je kan dus ook in Leiden een intake plannen als je wil deelnemen in de groep van Leiderdorp. Het kan voorkomen dat de intake plaatsvindt na de eerste bijeenkomst, je kan gewoon alvast starten met het programma.

Een intake duurt 60 minuten en deze kan je hier zelf inplannen door op onderstaande knop te klikken.*

* Indien er geen geschikte opties zijn of je geeft de voorkeur aan een intake via video laat het mij weten, dan plannen we in overleg een ander moment.

Voor de intake dien je een aantal zaken te regelen
  • Verwijzing – deze stuurt jouw huisarts voorafgaand aan de intake via VIPlive. Zonder verwijzing kan de intake niet doorgaan.
  • Neem je zorgverzekeringspas en identiteitsbewijs mee.
  • Teken online de akkoordverklaring en toestemmingsverklaring GLI register. Hiervoor ontvang je een uitnodiging per email.
  • Vul de vragenlijsten in die je per email ontvangt.
  • Zorg ervoor dat je weet wat jouw ochtendgewicht is.
  • Bij voorkeur meet je alvast je middelomtrek (informatie hierover in de bevestiging van je intake)

Op mijn diensten zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Voor het aanvragen van een intake voor deelname aan CooL word je geacht hiervan op de hoogte te zijn en akkoord te gaan.

Wil je van de wachtlijst af, kom je er niet uit of heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje.

 
Ik kijk ernaar uit om met jou van start te gaan!