Professional coaching

Voor de waaghalzen

Coaching op maat

Coaching op maat
Eindelijk je doelen behalen? Ga er voor!

Je bent op zoek naar stabiliteit in je leven waarbij je het gevoel hebt dat je leeft en niet geleefd wórdt. Je kijkt wel eens een motiverend filmpje en je leest van alles maar is dat genoeg om je uit die comfort zone te halen?

Ga de confrontatie met jezelf aan. Alleen dan kan je écht resultaat boeken. Maak je op voor een aanpak waarbij je niet langer om de kern heen kan draaien. Wil jij ook wagen en winnen?

1 op 1 coaching die niet gebonden is aan een locatie of stoel zodat er zowel een fysieke als mentale prikkel wordt gegeven, binnen of in de natuur.

Benieuwd wat ik allemaal voor je in petto heb? Ik heb alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Waagproef

Weet jij waar je fysieke en mentale grenzen liggen?

Stel jezelf op de proef tijdens deze compleet verzorgde uitdaging! In een kleine groep en een veilige omgeving.

Heb je het gevoel dat het tijd is om in beweging te komen maar je weet nog niet precies hoe? Vraag jij je af of je genoeg doet om fit en gezond te blijven en weet je eigenlijk het antwoord al?

Na dit compleet verzorgde dagdeelprogramma (kleine groep) weet jij precies wat jouw kracht is en welke koers je wil gaan volgen.

Ben jij gewaagd?

De volgende waagproef waar je aan mee kunt doen is binnenkort. Meld je aan om op de hoogte te blijven.

Incompany coaching

InCompany Coaching
Verleg je grenzen, bereik de top!

Op zoek naar een uitdagend programma afgestemd op de behoefte en doelen van jouw werknemer? Ontdek een unieke manier van coaching!

Wij stellen een programma op maat samen waarin jouw teamleden zich zowel persoonlijk en als team leren versterken en doelen stellen. Kwaliteiten worden benut en de werkenergie vergroot. Minder tijd en energie verloren aan het ziekte of privézaken betekent meer tijd en ruimte voor kwaliteit en groei.

Als werkgever ken je de waarde van een fit en energiek team. Bij de Waagcoach creëren we een passend programma om jouw werknemers uit te dagen, in beweging te komen én te blijven.

 

Ga naar de inhoud