Aanmelden

Coaching op Leefstijl

Deze leeromgeving is voor deelnemers van de GLI Coaching op Leefstijl.

Dit 2-jarig leefstijlprogramma helpt jou om kleine stappen te zetten en zo duurzame resultaten te boeken.

Als deelnemer ontvang je een uitnodiging om een account aan te maken zodat je toegang krijgt tot jouw persoonlijke leeromgeving. Hierin vind je ook de informatie over jouw groepsbijeenkomsten.

Ben je deelnemer maar heb je geen uitnodiging ontvangen?

Ben je (nog) geen deelnemer en wil je meer weten over het programma?

Heb je al een account? Log hier in

Beoordelingen en recensies

5.0
Gemiddeld
8 Recensies
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0
Vertel anderen over dit programma. Deel jouw ervaring!
Patrizia Socci
Posted 4 weken ago
jezelf leren kennen

stimulatie om niet op te geven, doorgaan ondanks tegenvallers.

×
Preview Image
Jan Bout
Posted 1 maand ago
Je ongezonde leefgewoontes veranderen kan!

Door de cursus ben ik bewust geworden hoe ik mijn ongezonde leefgewoontes kan veranderen. Gezonder eten en niet minder eten, doceren ipv onthouden, sporten voor de spieropbouw en het beheersen van het veranderingsproces hebben mij al veel gebracht. Ik ga nu het tweede jaar in en ben benieuwd waar de reis naar toe gaat. Nog meer kilo’s kwijt en nog minder gebruik van medicijnen? We zullen het zien.

×
Preview Image
José Spiering-Buitendijk
Posted 7 maanden ago
Voor mij de juiste combi

Dit was voor mij juiste moment juiste info juiste dosering etc.

×
Preview Image
Harry van den Aardweg
Posted 8 maanden ago
Kruispunt

Nu bewust van daadwerkelijke verandering in mijn leven, zowel wat mijn lichamelijke gezondheid betreft als ook mijn mentale stabiliteit.

×
Preview Image
Wendy Eijck
Posted 9 maanden ago
Divers

De vele verschillende aspecten van een gezonde leefstijl komen aan bod. Carolien brengt dit op haar geheel eigen wijze die voor iedereen toegankelijk is.

×
Preview Image
Franca Duindam
Posted 1 jaar ago
Loslaten

Deze training heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf. Ik heb geleerd om diëten los te laten en leren doorbreken van patronen waardoor ik ging overeten. Super blij mee met mijn persoonlijke groei 😉 Gezondere levensstijl op alle vlakken!

×
Preview Image
Patrick Schellingerhout
Posted 1 jaar ago
Focus op verandering en progressie.

Carolien heeft mij bij deze training vooral gecoacht bij mijn zoektocht naar een gezondere leefstijl, niet naar een dieet. Naast dat ik toch fitter en slanker ben, heb ik vooral veel over mijzelf geleerd. Bedankt Waagcoach!

×
Preview Image
Karianne Donkers
Posted 1 jaar ago
Veel energie en begeleiding door de coach

Het is goed om met alles bezig te zijn en je bewust te worden van ingesleten patronen. Carolien stopt ook veel tijd en persoonlijke aandacht in je. Ook de internet-cursus is overzichtelijk. Het is een cursus waar je het uiteindelijk helemaal zelf moet gaan doen met de coach als houvast. Stop je er zelf geen energie in, dan is dit niet iets wat je gaat helpen. Je krijgt dus geen receptenlijsten.

×
Preview Image
Show more reviews
Vertel anderen over dit programma. Deel jouw ervaring!